Tuesday, December 20, 2011

~K Gee's, Fara's & Aini's Order~

Stori mori pasal kek n cupcake sikit ya....dah update kat fb.....kat sini saya citer le jugak sbb setengah kek n cupcake tu ada stori dan saya nak bagi ucapan terima kasih personally pada yang order dah tentu sbb sudi place order ngan saya.....sekali sekala lambat sikit udpate sbb kerja lain bnyk nak kena settle.....bila ada masa saya selit je sekali harung.......



Cheese Cake With Peaches topped with ganache ngan fruits....order dari K Gee.....tq ya K Gee.....dah le siap dapat tapau spaghetti + tomyam + asam pedas lagi tu....kenyang malam tu saya makan sbb tak masak pun.....orang lak jamu saya n d family...sayang K Gee....



Ni Fara nyer order....Fara yang so sweet orangnya....dan tiap kali datang cik abe Fara mesti nak jenguk kucing2....peminat kucing gak katanya.....boleh kata Fara ni regular customer saya....selalu order + sangat rajin bagi souvenir kat kawan2 yang nak kawin/tunang......tq ya Fara....senang berurusan ngan Fara....



This one lak tempahan dari Aini....untuk sahabatnya Adelia....hadiah dari Aini sbb dia tak dapat hadir majlis sahabatnya ni.....eh..eh....lupa lak....ada famili Adelia jemput kenduri bila kami pergi antar cupcake tu tp terlupa le pulak.....sbb kena time saya sibuk ngan urusan rumah....terus terlupa...secara kebetulan sepupu Adelia tu anak murid my hubby.....terjumpa masa nak deliver kek aritu......sekali lagi thanks ya Aini....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...