Wednesday, September 7, 2011

~Our 14th Anniversary.....~



It was our 14th anniversary on 4th of September......dah lama.....seiring ngan umur yang dah semakin senja kan.....untuk celebrate our anniversary, hubby planning bawak aku ngan anak2 makan2....as usual le....kami kalu celebrate anniversary pergi le tempat2 special sikit......sblm tu hubby dah belanja Pizza Hut dah on the day of our anniversary....ke tempat ni dah belated dah le....celebrate lagi lewat sehari....hehe.....



Kami ke Seribu Gantang Restaurant di Hotel Regency Alor Setar.....bukak2 je menu hubby kata order je nak makan apa.....hehehe.....akal panjang....nak makan yg best2 je le.....



Tu...tu....aku order Ribeye Steak....mcm le tak pernah makan kan....tp kena try tempat baru nyer rasa le pulak.....mmg best le.....


  

Sebelah kiri along nyer air....nama apa tak tahu.....kalu tak silap le panggil The Gardener.....ada 3 rasa dalam tu.....sebelahnya tu aku punya, cuma freshly squeezed Watermelon....



Ni kakak ngan baby nyer set, dia panggil Set Ben 10 rasanya....Spaghetti Bolognaise.....asik2 makan ni je dia orang nih....hehe......



Ini along ngan papa punya, Nasi Goreng Kerabu.....ada ayam percik sumer.....



Sup Tulang Rawan....soh en hubby order.....mmg kekenyangan kami malam tu.....



Fruit Platter pun ada....ini along le.....nak buah gak.....



Aku punya....Ribeye Steak....



Mushroom soup.....atau panggil set Doraemon ke....lupa le pulak....menu2 ni khas menu utk budak2.....



Pasangan yang celebrate.....along tukang snap jadi tak cukup korum le ya....mcm ular sawa lepas makan....nasib baik Pulut Mangga tak ada....kalu tak, mmg melingkar terus le kami hehe....

1 comment:

The Ugly Mother said...

happy anniversary nina...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...