Thursday, September 22, 2011

~Apa hobi masa lapang???~

Apa hobi masa lapang??? Kalu aku jawab main bowling leh.....?? hehe.....aku tak pandai le main....takat soh baling bola tu boleh le......lama2 dok hempuk bola atas lane tu leh pecah lane tu dikerjakan aku haahha.....ni actually aktiviti kami masa senggang sekeluarga.....since along join Kelab Bowling kat sekolah dia, kami pun terikut2 gak nak cuba.....saja je le kan......mana tahu leh teror main.....asik main mixer ngan sudip je mana jadi kan.....bila dah sekali main, lama2 jadi addicted le pulak ya.....



Wadus....along ngan gayanya.....walaupun baling bola ala2 slow motion gitu....eh...eh....asik strike je nih....hehe....




Aksi2 spontan 2 makhluk yang tidak dikenali hahahaha......baling....jangan tak baling.....kejap strike, kejap masuk longkang.....kikiki.....hentam aje le labu ya.....tak mintak duit orang pun nak main jadi suka hati aku le kan nak baling camne pun.....hahaha....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...