~Simple Red & White Cake~


Kek ni order emergency dari kawan baik......mmg kelam kabut le gak sbb actually dok plan nak dok buat cuppies camera tu je smlm.....sekali terpaksa buat dua benda pulak.....tapi bespren punya pasal no problem le.....aku dengan besar hati cuba siapkan jugak.....ini sebetulnya design kedua.....mula2 aku dah deco...tapi tidur x lena le pulak sbb tak bape puas hati......actually aku dah info kawan aku yg aku akan guna bunga ready made je sbb mmg tak sempat nak dok relax2 buat bunga2 buttercream......mmg nak kena kejar masa.....

Balik masa rehat tengahari tu aku dah dok usha2 nak recreate deco kek tu.....mana leh cincai2......walaupun tak de le nak ambik untung, aku tetap nak berikan sebaik mungkin hasilnya....so apa lagi, aku scrap semua krim deco asal, dan deco semula.....tak le risau sangat sebab guna bunga ready made je so aku rasa sempat le guna masa yang ada untuk siapkan kek tu.....

Takde tema warna atau sebagainya so lebih mudah je kerja......aku buat ikut suka aku saja....idea spontan je yang keluar.....tak sempat nak pk2 dah......apa pun, harap kawan aku puas hati......and tq...mmg customer aku yang paling loyal, penyokong yang tak pernah jemu2 mendorong aku......baik di kala bangun, di kala jatuh.....tetap memberi semangat untuk aku......love u fren........

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...