Thursday, July 29, 2010

~Puding Karamel~


Boleh le kata lama betul aku tak buat puding karamel......sekali dapat le pulak request......nak boh dlm individu nyer casing le pulak......biasanya aku bakar aku nyer puding karamel tp since nak boh dlm bekas individu, tak leh le nak bakar......so kali ni aku kukus saja......tapi honestly aku tak suka kukus, tak tahu pasal apa.....maybe sbb hasil dia tak secantik if aku bakar.....

Apa pun tima kasih sbb sudi order.....paling2 dapat le aku refresh balik sbb dah lama terperam je.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...