~Camera Theme Cuppies~


Cuppies fondant ngan deco kamera bersama ngan satu roll filem.....oleh sebab berurusan via sms je, aku tak bape nak sure nak ala2 colourful tu camne....so aku tembak je le, agaknya nak mcm2 kaler le kot cuppies tu.....

Order dari Tassha untuk majlis pertunangannya sebenarnya ni.....lain dari yang lain le sikit.....Tassha nak something berkaitan ngan kamera le sebab bakal tunangnya ni kaki  kamera.....tak tahu le menepati tema ke tak, tp harap Tassha puas hati le....kamera tu pun aku buat ala2 copyright kamera aku je.....tang siri je pandai2 tambah bagi yang lebih canggih je.....

TQ.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...