Monday, July 19, 2010

~Strawberry Dipped Chocolate~



Strawberry celup coklat ni order dari Iza untuk majlis pertunangan adiknya......lama dah tak buat.....kalu le Iza order arini, tentu besar2 gedabak buah stoberi aku leh bagi......yg dapat cari cuma stoberi kecik2 so aku bagi extra le kat Iza.......masa Iza dtg pick up aku tengah kalut2 mengemas nak bertolak ke Cameron so x dpt jumpa...sori ya Iza.....Iza request gak gubahan sireh tp x dapat aku nak buatkan sbb aku takut daun2 tu layu memandangkan nak gunanya keesokan hari.....

Apa pun, tq ya Iza....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...