Friday, May 7, 2010

~Order dari Zulhilmi~



Cuppies order dari Zulhilmi lagi....kali ni untuk besday ayahandanya pula......tima kasih yang Zulhilmi sebab tetap setia order.....aku pun rasa sangat2 berbesar hati dapat menyediakan tempahan dari Zulhilmi kali ni sebab dah bnyk kali terima order dari beliau...

Zulhilmi ada bagi sample deco cuppies aku dulu....tapi sbb zulhilmi ada sebut nak hiasan dr royal icing, so aku ubah design.....bunga tu bukan dari royal icing, sbb aku lewat dapat email dr beliau, so aku ubah le design....bunga tu dr buttercream sahaja.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...