Friday, May 21, 2010

~Edible Spongebob~



Suka betul bila dapat boh edible kat cuppies.....pertama, sbb aku tak perlu nak lukis2....hehe.....kedua, order last minute so ini mmg memudahkan kerja aku......cuppies ni order dari opismate untuk besday anaknya.....awal2 nak start deco otak aku dah blank....pk punya pk, teringat ada edible aku beli masa pi Shah Alam aritu.....so dok pk, guna je le.....lama2 tenung cuppies kang tak jadi kerja lain pulak......lagipun aku rasa budak2 mmg suka ngan spongebob......kan? ke ada gak yang tak suka???

Epi besday ayshea sofea.....tersasul2 nak eja.....siap telek satu2 kat nota aku takut silap eja nama......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...