Tuesday, May 4, 2010

~Hadiah Untuk Pengunjung Setia~


Dah lama aku tak buat give-away untuk pengunjung yang sudi datang ke rumah aku ni.....well.....taraaaa......hari ni dengan rasa happynya aku nak give-away buku kat atas ni......ada sesiapa yang berminat????

Tapi.....camne aku nak bagi ya????  Buku ada 1 je.....1 lagi aku yang punya.....so TERHAD aje le.....jadi terpaksa le aku buat syarat le nampaknya....tak pe le kan......baru adil.....

SYARAT : Pengunjung mesti bagi komen kat entry ni, komen apa tu.....hmmm....satu komen yang menarik, menarik camne korang kena le pk.....hehe....nanti aku akan pilih seorang sebagai pemenang......tarikh tutup x de buat masa ni.....aku akan stop bila sampai masanya....hehe....

Selamat buat yang berminat!!

PEMENANGNYA : AZURA

Memang rezeki zura le.....satu sbb tak ramai yang komen....itu le untung sapa yg masuk blog aku sbb hadiah tak banyak saingan....hehe....rupanya tak ramai org minat ngan buku2 gini.....aku bagi kat Zura sbb Zura yang first komen, komen pun panjang lebar.....yang ikut komen tima kasih bnyk2 ya.....i appreciate it very much....

3 comments:

::Azura Rahman:: said...

hah... bior zura menggomen dulu... aci?.. ekekeke..

Saya mulakan dgn empunyer blog ni.. seorg yg sgt kecil molek tp bakat decoration cakenyer amat laa besar dan saya amat kagum.. maybe ada ramai tokei2 kek yg lebih masyur namanyer but for me.. Kak Nina ada seni dan bakat yg unik.. seorg yg sgt humble mumble.. ekeke.. seorang yg x penah lokek ilmu baking.. dalam dunia baking,apa yg saya miliki sekarang adalah semuanya dari tunjuk ajar kak nina..

One more pasal kak nina nie.. cara dia manage masa utk keje2 dipejabat, keje baking dan urusan keluarga.. semua teratur.. balik keje blh lg siapkan beberapa tempahan kastemer dgn cantiknyer.. sanggup berjaga sampai pg utk siapkan tempahan kastemer.. anda sanggup? saya pon x larat.. huhuhu..

Kesimpulannyer.. kak nina ni unik.. ideanye sentiasa ada.. lain dr yg lain.. i likeeee.. biar pun namanyer tidak laa meniti di bibir2 semua blogger but dia ada kastemer yg tersendiri.. pada saya biar x glamer tp kualiti tu ada.. jgn nama je glamer tp kualiti hampeh.. betoi dak kak?.. ekeke

Selamat maju jaya utk akak dan selamat maju jaya utk zura (kot2 berjaya dptkan buku tu).. hahaha...

tiara said...

semekom kak, saya yg first ke komen?hiksss....

kot kira koemn yang first blh buku nie boleh ker gitu kak?hahahaha....:)...

syima said...

Salam kak Nina. Dari hanya satu kesempatan bertemu dan menikmati kek akak di atas keretapi Kangar-KL tahun 2008 seakan terjalin ukhuwah antara kita. Walaupun jauh di selatan tapi visit blog akak jadi kemestian setiap kali online. Hasil kerja akak selalu dan akan terus jadi sumber inspirasi saya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...