Wednesday, May 5, 2010

~3 kg Ben 10 Cake~



Aku berurusan dengan Ayu, yang order kek ni hanya melalui sms......actually nama hari last baru aku tahu hehe...lupa nak tanya.....apa pun, mudah berurusan dengan Ayu.....keknya 3 kg Choc Cake dengan karakter Ben 10 untuk besday boy yang ke 5 tahun.....Ayu nak deliver pagi2 ni ke sekolah anaknya Smart Reader di Kangar so Ayu datang pick up malam semalam.....

TQ ya Ayu ngan ordernya ni.....harap2 besday boy suka tengok kek tu....



2 comments:

Anonymous said...

Thanks yer kak nina.. Birthday boy nya suka sangat.... mummy nyer lg suka ngan puas hati.. sampai teacher2 kat smart reader tu tanya kat mana beli kek.. yg cupcakes pun jiran2 tanya.. sbb cantik... Yg abg besday boy pun dah plan nak kek ultraman pulak... bulan dpn... nanti ayu sms kak nina.. Anyway, kek coklat tu mmg sedap....yummy.... Ayu, Tmn Hijrah, Kangar...

BabyBatriesyia aka NINA said...

Tima kasih Ayu......mmg sangat2 happy sbb diberi peluang menyediakan kek sempena hari istimewa anak Ayu.....wokay....apa2 just sms akak ya....tq Ayu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...