Monday, May 31, 2010

~Jalan Jalan Cari Makan : Old Village Restaurant~


Masa hubby cakap "bawak kamera", aku tahu dah mesti dia nak bawak kita orang makan2 kat tempat baru.......sebetulnya tempat ni dah lama hubby nak pergi....asik tengok dr highway je tiap kali nak ke KL atau nak balik kg.....akhirnya jumpa jugak cari tempatnya.......

Tempat ni ala2 resort dlm pekan gitu le.....ada bot untuk bawak keliling sungai yang ada dalam 1 jam round ngan bot gak le.....umah besar kat dalam village ni adalah homestay, mmg besar le jugak......kat dalamnya jugak ada restoran.....

Menu2 yang kami makan seperti di atas.....kira ok le.....memandangkan kami makan dah lewat malam, so makan pun ala2 sambil relax je le......perut pun dah masuk angin sebenarnya.....hehe......

Restoran : ////
Menu : ///
Layanan : ////

Menu still bagi aku kena upgrade lagi le.....compare ngan few places yang aku dah pernah pergi.....tapi tempatnya nice, luas dan santai.....sesuai untuk famili gather2......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...