Tuesday, May 4, 2010

~Berkampung di Kg Gajah~



Bengkek je jiwa bila kena pergi berkursus.....benda yang paling aku tak suka sbb bukan benda yang menarik bagi aku.....pendek kata, masuk telinga kanan, kuar balik telinga kiri.....mmg tak masuk dalam kepala....lain le benda yang aku suka, kalu sampai seminggu pun x pe.....tapi biasa le, kita ni kuli2 batak jadi kena ikut arahan.....pestime kena aku dah tolak....sib baik kali ke 2 kena dpt ngan geng2......so aku pergi je le....kalu tolak pun lain kali kena pergi lagi......dari awal mmg aku dah janji ngan kawan akan drive sendiri ke sana sbb mmg aku tak suka naik bas......mual satu hal, boring satu hal........

Perjalanan dari Arau ke sana memakan masa dalam 6 jam termasuk stop sekejap kat RnR Gurun ngan RnR Sg Perak......tak sedar driving dah 6 jam sbb asyik bersembang je ngan kawan aku....hehe......alhamdulillah le perjalanan pergi dan balik smooth je.....sempat le bawak kawan aku shopping jap semasa perjalanan balik tu.....mula2 plan nak shopping kat Jaya Jusco, Ipoh tp mmg haru le sbb jenuh aku pusing, x dpt cari parking......last2 kuar gitu je, so janji ngan kawan nanti singgah tmpt lain on d way tu nanti.....sbb kawan aku dah janji ngan anak dia nak beli mainan......


Selesai dah kursus....rasa penat je badan....penat otak sbb mengadap benda yang tak menarik bagi aku....mmg haru le aku ni....hehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...