Thursday, July 23, 2009

~Bila Aku Bergelar - - - - - Ahakksss~

Aku tak mau citer lebih2 pasal gambar2 kat bawah ini.....statement kat atas tu menggambarkan apa yang telah berlaku....hehe.....tengok ajer ler ya......tp sesungguhnya ini pengalaman paling berharga buat aku yang tidak pernah berpengalaman mengendalikan sebegitu ramai manusia sekaligus.....mujur ler semuanya sangat komited dan rajin belajar......



Hehe....tengah kusyuk ni.....memperkenalkan diri dan memberi sedikit info




Tabik spring pada yg sangat rajin memerhati










Siap sesi gelak ketawa lagi.....pastu tak sabar2 nak balik tayang kek kat anak....




Ini group lain pula.....



Gembiranya akhirnya semua selesai.....



Hasil dekorasi mereka yang tidak pernah kenal apa itu krinwell, apa itu shortening, apa itu nozzle.....tabik pada mereka......datang dengan zero knowledge.....

p/s jangan tanya aku ya pasal kelas2 ni......buat masa ni aku tak buat private classes....ini cuma special request dr seseorang yang aku cuba tunaikan di samping ingin menambah ilmu.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...