Monday, July 6, 2009

~Feel The Breeze~


Baru jer last 2 weeks ke Pulau Pinang jalan2......weekend lepas ke sana lagi......badan x bape nak sihat.....kena sipi2 flu ngan batuk sampai hilang suara.....sib baik elok2 nak masuk opis sore nya dah timbul......jenuh gak dok pk lagu mana gayanya nak jawab tepon kat opis nanti kalu masih tak baik......hehe.....







Last 2 weeks tu stay kat Seri Malaysia.....kali ni stay kat Naza Hotel kat Batu Ferringhi lak sbb nak bawak budak2 tu main pasir pantai......seronok betul dia orang dpt main2.....maklum ler.....kat sini pun pantainya ada tapi pasir pantai nya tak mcm kat situ.....teringat masa kecik2 dulu suka betul main air laut.....pastu siap kutip2 kepah tiap kali air laut singgah ke pasir pantai.....balik2 umah terus basuh, rebus dan ngapppp.........alahai.....sedapnyaaaa......

Memandangkan minggu ni sedikit relax so bnyk agenda tngh dok plan untuk dilaksanakan.....banyak senarai nii.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...