Monday, January 23, 2017

RAK BENANG IDAMAN

Rak benang ni idaman saya sejak lama dulu....kadang2 hanya sebab x dapat warna benang yang sama warna dengan kain, terpaksa le keluar membeli...agak mengambil masa....dkt Perlis ni tahu satu kedai je yg jual alatan menjahit tp x selesa sbb agak susah mencari parking...jadi tiap kali nak beli brg jahitan, saya selesa membeli di sebuah kedai di Pekan Lama Jitra....

Dulu2 sblm ada gst mmg kedai ni mudah betul kita nak tawar menawar...skrg x kuasa dah sbb sumer ada sistem...kdg2 tokey kaw tim le tolak sikit2 n key in rega tawar2 nih....

Rak ni 2 thn lepas harga RM550...masa beli ni RM600...masih murah dr mana2 kedai yg dah survey....tu pun kata tokey utk stok baru rega akan up 15% dah...sib baik cepat2 rembat....pilih kotak paling basic je...sbb kalu nak sumer kaler, ada lagi 4 kotak kena beli...erhh...x kuasa le....soon nak pasang roda kecil, dah beli dkt Mr DIY x sampai pun RM10..tunggu free2 baru buat keje bertukang...



posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...