Tuesday, May 8, 2012

~Cameron lagiii.....~



Untuk kat Cameron ni x de apa2 gambar sangat le.....dah selalu sangat ke sini sampai malas dah nak snap gambar pun.....banyak gambar2 baby yang dok sibuk nak snap....ni pun gambar2 pokok ni dia le yang sibuk snap.....kamera dslr kehabisan bateri tiba2 je, agaknya beku masa masuk snowalk kat i-city aritu....nasib baik bawak kamera kecik, jadi baby le yang concur snap gambar.....ntah apa2 yang diambilnya pun tak tahu le...bagi can je le kat dia.....kita snap le gambar mama ke, papa ke, along ke, kakak ke....ini dak....abis ngan akar2 pokok pun sibuk dia snap....





Trip 4 hari 3 malam selesai sudah.....sebelum bertolak balik singgah di Kea Farm borong stoberi dulu....cumanya kempunan sbb tak dpt nak makan nasi lemak kat ladang teh kesnya terlalu ramai orang, maklum le cuti hari pekerja.....nasi lemak abis huhu.....hubby kata maknanya ni kena pergi lagi le....hehehe.....

2 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

best jenjalan CH ni... walaupun tenghari tp tak terasa panasnya sgt.. hehe..

Babybatriesyia said...

tetap jadi peberet ratna....hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...