Monday, April 2, 2012

~Outing Ngan Sahabat Lama~



Kawan lama en hubby and me secara kebetulan datang dari Kelantan nak pick up anak dia orang yang baru abis exam final....jadinya kami buat 'date' le keluar makan2 malam tu.....last jumpa bulan Januari lepas kalu tak silap masa kami pergi melawat dia yang sakit...now dah ok dah rasanya tu.....tapi tak pe, wife dia doktor, boleh selalu pantau kesihatan suaminya tu.....hehe.....famili dia orang ni kira dah cam sahabat susah senang le, mmg susah nak cari sahabat seperti ni sekarang.....dia bukan takat ada time senang, time susah pun dia tak pernah jauh dari kami......selalu ada.....



*abaikan le si muka toye tu ya yg sememangnya tak pernah fotogenik bab ambik gambor hehe....



Malam tu kami makan tak ingat diri sungguh....hehe...sampai sumer dah tak larat nak sumbat makanan yang ada.....steamboat order sampai 4 set.....pastu makan2 menu lain lagi hehe....



Bukti makanan extra.....Sizzling Rice With fish fillet and cream sauce...ni menu extra ai le hehe.....mak buyung betul le....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...