~Jalan-Jalan Cari Makan : Cafe O La La~

Semalam makan malam yang ringan2 sahaja.....singgah kat sini nak try menu ala-ala Steam n Grill....mcm Steamboat le.....satu set utk 2-3 orang makan ni dalam RM19.90 je.....murah je....siap ada sumer benda....kerang, sosej, crab filet, daging, ayam, udang, sotong.....mmg berbaloi le kiranya....


Dalam raga tu lak ada sayur kangkung, kuey teow ngan meehoon.....sos lak kami mix2......ada 4 botol berisi kicap, perahan limau (kalu x silap), sambal lada ngan sos cili......mmg best....sup lak isi sendiri....siap bagi satu jug penuh utk sup.....kalu kering, tambah lagi sendiri.....puas....along sebenarnya pilih menu nasi goreng....pun sedap......kakak lak makan oblong daging......


Ni aiskrim roti....atasnya aiskrim, bawahnya ada roti...biasa je....tp rupanya syok gak makan.....siap order 4 bekas....


Snack for the night.....mmg best makan yang fresh baru masak.....rangup dan anak2 yg sebelum ni tak laju makan cendawan mmg malam tadi tolong menghabiskan sampai mama yg nak makan dpt makan sikit je.....

4 comments:

Rizaida Home Bakery said...

kat mana cafe ni kak nina...?

Mama Nazhan said...

SALAM KAK NINA, memang menarik laa...kat mana cafe ni kak?

Anonymous said...

dkt mana ni kak...

Babybatriesyia said...

Rizaida : dkt kangar, lepas traffic light ke sek derma, terus sikit je belah kiri....sebelah stesen minyak esso/petronas tu je....

Mama Nazhan : dkt kangar....sebelah stesen minyak esso/petronas tu je....

Anonymous : dkt kangar....sebelah stesen minyak esso/petronas tu je....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...