~Melayan tempahan minggu ini.....~

Cuci2 mata je saya melayan order untuk hari minggu aritu......dah update kat fb.....saja boh sini sbb lama sungguh tak citer2 kat sini pasal tempahan kek saya.....selalu update kat fb fan page je sekarang......kat website kek pun setakat info2 produk ngan maklumat lain.....untuk update gambar mmg kena check kat fb.....kat situ je selalu update......sekarang ni ada masa tempahan pun limitkan sahaja sbb penat + tak larat.....terima kasih buat yang sudi menempah dan sentiasa mudah berurusan dengan saya.....mudahan2 semua berpuas hati......Alhamdulillah......terima kasih sumer ya.....minggu hadapan sambung ngan order2 lagi.....pastu saya nak relaxkan diri tutup kedai kejap 2-3 hari....sbb mau spend masa ngan anak2 pulak.....pastu sambung lagi.....yup....insyaAllah....selagi diberi rezeki oleh Allah SWT dan diberi kepercayaan, saya tetap di sini......

Sila ke laman web saya di http://www.batriesyia-homemade.com atau email saya di batriesyiahomemade@gmail.com untuk sebarang pertanyaan.....tq.....

   

 
 
  
 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...