~Strawberry Cheese Cake for Ila~



Lama betul ambik masa nak update....angin nak update tak bape rajin le pulak....asik bukak tutup, bukak tutup blog je.....ni ambik le gak masa sikit nak update....sian tuan order nak tengok....anyway, kat fb fan page aku dah letak.....kat sini je lewat sikit....

Tempahan dari Ila untuk besday hubbynya....if perasan huruf birtday tu salah eja....hehe....tp aku dah edit, gambar lepas edit tak sempat nak ambik......tapi kata Ila sampai2 je umah, sumer buah ngan baju dah jatuh ke bawah.....lupa nak pesan kat hubby Ila yang datang ambik kek supaya letak kek sama level.....senget2 mmg le meleret turun sbb cheese cake dia nyer permukaan licin je.....

Apa pun, tq ya Ila....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...