~Simple Cuppies With Red N White Theme~


Cuppies ni tempahan dari Laily untuk someone special di sini......aku cakap kat Laily terpaksa buat delivery awal2 pagi untuk si penerima sbb aku nak kena bergerak ke Taiping straight lepas buat delivery.....mula2 mmg ingat nak pass kat nephew hubby yang kerja kat tempat sama....tapi tak jadi.....

So pagi2 lagi kul 7.15 pagi aku dah sampai kat Hotel Seri Malaysia, Kangar.....hotel belum beroperasi lagi by the time aku buat delivery.....suppose nyer official bukak 14 Mac....so skrg dah bukak le kot....aku pun tak sure......seriously rangkaian Hotel Seri Malaysia ke 22 (kalu aku tak silap) adalah hotel paling cantik le kat Perlis to compare ngan mana2 hotel yang ada kat sini.....dan juga yang paling cantik dalam rangkaian Hotel Seri Malaysia seluruh Malaysia.....waaa.....sedap nyer statement aku buat....bukan sbb hotel ni baru....tp base on pengalaman aku....mostly sumer Hotel Seri Malaysia kat Malaysia ni aku pernah menginap @ tengok.....mmg tak boleh beat kecantikkan seni bina yang terdapat di Perlis.....cuma biasa le trademark Hotel Seri Malaysia, mmg suka menyorok dari kesibukan bandar......so yg ni pun terpencil dan jauh dari pekan tp since Kangar cuma bandar kecik, tak jadi masalah le kot.....terletak dalam area Mini Putrajaya Perlis.....

Ok le....back to delivery tu.....bila sampai, oleh sebab hotel belum beroperasi, so tak dak sapa2 dekat depan kaunter......no receptionist.....tak dak sapa.....waaa....susah hati gak....nasib baik elok2 je sampai tu, ada satu famili tengah gerak nak keluar.....tak mungkin pelanggan....so tanya le....mujur le itu kakitangan kat situ gak.....tanya punya tanya, ngan pertolongan kakitangan tadi, so decide tinggalkan kat pengawal....katanya dia akan simpan dalam peti ais sementara tunggu penerima masuk kerja.....

So, rasanya cupcake selamat sampai kat penerima dah.....TQ very much ya Laily.....



Korang leh check kat facebook Seri Malaysia Kangar kat sini.....hotel tepi bukit gitu.....
signature nina

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...