Monday, March 21, 2011

~Happy 9th Birthday anakanda Qaisara~


Happy birthday buat anakanda aku Naimi Qaisara Zulaikha yang ke 9 thn.....sekejap je masa jalan kan.....rasa cam baru je dok mendodoi anak2 nih.....masa pindah ke Perlis ni kakak baru umur 7 bulan kalu aku tak silap.....so dah dkt 9 tahun kat sini......

Kakak dah siap pesan kat aku nanti mama kena buat cheese cake kat dia katanya......alahai.....suka betul dia ngan cheese cake, nanti le mama buatkan ya.....

Mama doakan moga anak mama menjadi anak yang berguna kepada agama, bangsa dan negara.....jangan nakal-nakal ya.....dengar nasihat orang tua tau......sayang kakak......
signature nina

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...