Friday, January 21, 2011

~Special Order Cuppies~



Cuppies tempahan special dari K Tun untuk dibawa ke Langkawi.....K Tun nak bagi hadiah kat someone di sana.....sempat le jumpa K Tun kat jeti pagi2 buta lagi.....sbb feri K Tun kul 7 pagi.....tak sempat nak chat panjang sbb kalut nak antar anak2 ke sekolah pulak....tapi lepas rindu dpt jumpa kawan lama....dr Tanjung Malim jumpa di Kuala Perlis...hehe.....dulu buat date kat Hentian Rehat time nak ke Shah Alam.....pestime kami jumpa sekitar tahun 2006 dulu rasanya...tu pun buat date kat BWY Chow Kit sekali ngan K Ida.....masa tu kita sedang dlm proses hendak bermula dengan dunia baking kan....by the way, aku siap dpt souvenir lak dr K Tun.....thanks ekkk K Tun....so cute....semoga selamat perjalanan nanti.....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...