Monday, January 17, 2011

~Cake For Ihsan~



Kek besday untuk Ihsan.....anak opismate aku.....dah siap pesan kalu boleh lukis gambar lori ngan backhoe....mula2 mmg aku nak lukis....pastu aku pk nak buat miniature.....tapi aku ubah fikiran lagi.....sbbnya si Ihsan ni suka benar ngan mainan backhoe dan lori.....jadi masa ke kedai aku terjumpa set construction site ni....apa lagi, dr buat miniature dia tak leh nak buat main, baik aku beli set mainan tu, lepas makan kek leh terus dia guna untuk main2.....(tapi aku tak boh lori sbb tak muat.....ingat nak bagi asing, sekali masa antar terlupa pulak nak bawak.....hehe....nanti mcik nina bagi ya).....




Epi besday Ihsan!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...