~Nasi Lemak lagi dan hari minggu~


Menu hari minggu....mcm biasa masak nasi lemak le sebab senang nak buat....hehe.....tak payah kalut2 nak pk nak masak yang pelik2.....ye le....hari minggu bnyk lagi kerja lain yang nak disiapkan.....itu pun tak sempat nak siapkan jugak......jam berjalan laju sangat.....atau aku yang buat kerja slow sangat??? hehe.....tak kisah le....






Arini sibuk citer2 pasal AJL.....ada yang suka, ada yang tak puas hati.....whatsoever le kan.....tak sumer orang leh terima keputusan2 mcm ni.....masing2 nak ikut selera masing2......pakat2 nak pilih sapa yang diorang suka padahal hakikat AJL bukan pertandingan siapa yg paling popular atau siapa yang paling korang suka tp mengenai gandingan lirik dan melodi lagu.....aku tak suka sapa2 pun tapi bab keputusan ni takde le nak aku pertikaikan.....personally aku setuju Ana Raffali menang.....satu dah rezeki dia, dua sbb bagi aku lagu tu mmg ada gandingan melodi dan lirik yang sangat puitis kalau nak dibandingkan lagu2 lain.....ada le nilai2 bahasa yang lain dari yang lain bila diperhatikan.....but please, no offense k......sian je kat Ana x pasal2 ada orang create fb tak sukakan dia......



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...