Thursday, June 17, 2010

~Strawberry Cheese Cake~




Strawberry Cheese Cake ni buat my best buddy yang tengah kempunan nak makan cheese cake katanya.....hehe.....ur lucky day.....penuh ko ngan buah stoberi sbb aku baru balik dari Cameron.....so biasa le.....hehe.....mewah gitu ngan stoberi.....tak cukup atas, dlm cheesecake pun aku potong2 boh stoberi kecik2 gak....

Kali ni buat dlm bekas aluminium foil sbb kawan aku ni nak kecik je.....special request hanya dia sorang je aku buat kecik.....org lain sori aaa.....aku tak buat kecik2 cheese cake ni atau nak mintak cupcake 6 biji ke 10 biji ke sbb aku bukan badan kebajikan......letrik pun tak lepas nak bayar takat bakar 1 benda dlm oven aku tu......aku rasa lebih baik le tempah kat kedai2 bakeri yang besar2 tu sbb dia orang buat kek in bulk.....banyak sekaligus.....aku cuma bakar bila org nak....so not worth it ler ya.....aku buat ngan minimum order sebagaimana yg aku dah note dlm website biz aku.....cuma kawan2 baik saja yg aku buat special.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...