~Bride & Groom's Cake~


2 kg choc cake (exact weight 2.8 kg actually ) ni tempahan dari Nadia....x sure untuk majlis siapa.....Nadia request bride and groom di atas kek.....betul2 menduga iman nak menyiapkan tempahan.....dah le otak blank, susahnya nak mencari idea....nak siapkan bride and groom pun kelam kabut sebab tiba2 Nadia sms bagitau nak ambik keesokan harinya.....kalu ikut jadual asal nak ambik 3-4 hari lagi.....

Rasa nak luruh jantung, dah le kek belum bakar....belum deco.....bride and groom belum buat lagi....tiba-tiba je sakit kepala datang....susah gak hati takut tak mencapai piawaian bila buat dalam kelam kabut....tapi apa nak buat, tempahan kena siapkan jugak.......cuma boleh berharap Nadia puas hati.....


Apa pun, tq ya Nadia.....glad dpt menyediakan tempahan itu untuk Nadia....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...