~2 Tier Cake 4 Nurul~




Nurul tempah 2 tier cake ni untuk majlis perkahwinannya......Nurul pilih pakej D as dlm promosi aku.....10 in and 6 in chocolate cake......kata Nurul nak ala2 english garden.....aku pilih konsep roses sbb aku rasa roses agak sinonim ngan wedding cake.....

Aku suka tengok konsep di majlis Nurul.....sweet je.....dah le melangkah je masuk harum semerbak bau di dalam rumah dan di dalam bilik......alahai.....syok le pulak.....mesti majlis Nurul grand.....on the way nak balik pun terserempak ngan Datuk Seri MB Perlis datang bawakkan hadiah untuk majlis perkahwinan Nurul....

Selamat Pengantin Baru buat Nurul....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...