Tuesday, June 8, 2010

~600 pcs Orange Choc Chip Muffin~



600 pcs Orange Chocolate Chip Muffin ni order dari Hazura untuk majlis perkahwinannya, untuk diletakkan dalam goodie bag.....semua muffin aku isikan dalam plastik tapi tak sempat nak snap gambar sbb bila dah bnyk benda nak buat satu masa, mmg ada le yg tertinggal nak buat...

TQ pada Hazura kerana membuat tempahan dengan aku.....senang sangat berurusan dengan Hazura dari awal sampai akhir......mmg seorang customer yang tak banyak kerenah dan langsung tak cerewet.......jadi kerja aku pun jadi senang......walaupun aku sorang2 terkontang-kanting bergelumang menyiapkan 600 biji muffin ni tp secara keseluruhannya aku puas hati...aku mula kul 9 pagi, siap bakar semua dlm kul 4 petang......malam baru start packing......masa packing en hubby sudi menolong jadi ringan sikit kerja.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...