~A Sneak Peak at Genting Highland~

On d way balik dr Janda Baik, pass by Genting Highland le kan sbb nak lalu ikut Batang Kali.....hajatnya nak singgah beli stoberi je sbb ada order customer.....tp tup2 en hubby buat u-turn then terus masuk ke Genting Highland....alang2 katanya dah lalu, singgah main2 kejap....aritu dah singgah main outdoor games, kali ni nak main indoor games lak.....ok le...ikut aje.....walaupun dah keletihan tp demi anak2 redah aje le....




Yang bestnya kali ni cuaca sangat sejuk....aaa....lepas rindu nak pi Cameron......aritu datang sini cuaca biasa2 sahaja....tak sejuk sangat....



Muka seposen baby....tengah mencuka nih....sbb paksa dia naik bumper car tu gak.....kesnya dia tak cukup tinggi nak naik bumper car adult nyer....tak lepas lak...so along ngan akak tngh naik bumper car tingkat atas.....bawa dia lak ke bawah soh naik bumper car utk kanak2 ni...penakut le pulak nak naik sorang2.....dah le sebelum tu naik euro express pun tak leh sbb tak lepas tinggi.....saya ngan anak2 yang lain je yang naik, hubby ngan dia tunggu kat tepi....ehhh....surrender eh lenkali nak naik...sib baik tak semput....sbb saya ni tak confident tngk rail....mcm nak tercabut jantung bila dia lap.....mmg tak leh le benda2 camni....

Kali ke dua naik lak flying dragon....siap tanya en hubby ni laju ke tak nih.....hubby kata slow je nih....aaa.....selamba....naik je le....sekali 2 x 5 gak ngan euro express....aaaa....tipu2.....gila rasa cam nak semput.....

Then, balik tu baru singgah Garden Strawberry dkt Goh Tong Jaya.....tapi tengok2 stoberi mahal2 le pulak...dah le kecik2.....tak jadi beli....jadi singgah tengok2 aje le.....yang dirembat hanyalah cendawan sbb murah le pulak....






Stoberi end up beli kat Ipoh.....hehe....jauhnya beli buah pun hehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...