~Tahniah Along, Tahniah Kakak~


Nothing much to expect, tp Alhamdulillah le......tahniah buat along kerana berjaya mendapat 4A1B dalam peperiksaan UPSR baru2 ni......orang lain 5A baru dpt hadiah, tp along dapat gak.....papa dah janji......malam tu gak papa belikan PSP sbb dah janji nak bagi......seronok le tu....jangan dok ralit main2 kang merana nanti.....hadiah dr mama? tak dak aaa.......tunggu PMR lagi 3 tahun hehe......nak hadiah kena usaha le dari sekarang.....

Keduanya, Tahniah buat kakak dalam peperiksaan hujung tahunnya kerana berjaya mendapat markah 97%  dengan 9A baru2 ni...beza 0.78% je ngan no 1.....kakak sekolah agama, so subjek dia ada 9 sumer.....kakak terima hadiah kerana dpt no 2 dalam kelas, tahun lepas dapat no 1.....kawan baik dia yang dapat no 1, tahun lepas kawan baik dia dpt no 2.....sorang lagi bespren dia dpt no 3.....ooo....main gilir2 le pulak ya.....hehe.....




Baby buat muka muncung....dia kata tak aci dia tak dapat beg fail tu gak......eee......tu hadiah kakak le.....


Pelajar cemerlang sekolah kakak dalam UPSR tahun ni jatuh kepada anak collegue hubby.....aku salute le budak nih.....mmg nak compare ngan budak2 UPSR biasa, budak2 sekolah agama aku kira otak lagi teror le......seminggu lepas abis UPSR, dia orang kena sit untuk PRAI (Peperiksaan Rendah Agama Islam) sebanyak 6 paper......anak collegue hubby dapat 5A dalam USPR dan 6A dalam PRAI (Mumtaz).....antara subjek adalah bahasa Arab dan hafazan.....kalu aku mmg leh stress le.....orang lain study 5 paper je, dia kena study sampai 11 paper......harapan aku kakak leh dok dlm list tu nanti......Amin.....

Balik2 umah, ada lak yg sedang menunggu.....tengok tu.....seronok lak dia dok tengok kami.....hehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...