Monday, November 8, 2010

~Ben 10 From Auntie To Nephew~


Kek Ben10 ni request dr Almin UUM untuk besday anak sedaranya.....ini le baru nak start deco balik lepas 2-3 order kena cancel sbb banjir baru2 ni, so sorry buat customer2.....apa daya ya......sib baik Almin order pada tarikh banjir pun dah surut.....mujur gak le nak delivery pun dekat je.....masa delivery, besday boy dah tercegat depan pintu....waaaa.....excited dia dpt kek.....tentu auntie dah bagitau kek dia dalam perjalanan.....hehe......lepas ni Almin kata kena lukis alien Ben 10 lak....hahaha.......sekali sekala apa salahnya cuba lukis......tq ya Almin......ingatkan Almin masih kat obersea......dah balik rupanya....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...