Cuti-Cuti Cuti Sekolah

 Dah last2 cuti sekolah bawa anak-anak bercuti sekali lagi....kesian asik lepak di rumah.....seminggu sebelum tu ke Langkawi sahaja.....tak de port lain, mmg port sama sahaja.....tp tempat favorite untuk relax2kan minda....

Kali ni cuaca sejuk sangat di Cameron....pilihan menginap di Hotel Rainbow sebab dekat dengan semua kemudahan....rasanya dah kali ke 2 stay sini.....sebelum ni dah stay merata2 samada di area Brinchang atau Tanah Rata....

Memandangkan dah selalu datang sini, tak tahu sangat pun nak lepak kat mana....cuma kali ni aim nak start balik mood berkebun.....jadi dah tentu le memborong sayuran dan anak2 pokok herba.....hajatnya nak kerjakan semula kebun mini yang dah jadi lalang tuh....hehe....




Hah...makcik tekun cari benih2 pokok....beli....jangan tak beli....


Ni menu bekpas....sebenarnya hajat nak ke Cameron Valley tu mmg nak makan nasi lemak....suka nasi lemak situ....tp la ni menu nasi lemak daun pisang tu dah x de, dah ganti ngan set nasi lemak lauk ayam dlm pinggan le pulak.....pakat tak de selera dah nak makan....jadi hentam makan sandwich buat alas perut....


Orang pergi Cameron cari fridge magnet cameron....kita lak jumpa fridge magnet yang obersea punya....rembat je le sbb hobi kita tampal2 benda ni kat peti ais....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...