Cuti-Cuti Cuti Sekolah - Langkawi

Uih....setahun lebih tak berupdate.....dah bersawang......x pe....sambung citer semula.....

First day cuti sekolah, bawa anak2 ke Langkawi....cuma sehari semalam.....lagipun dekat aje.....sekadar makan2 angin....lagipun dah lama dia orang tak ke sana.....yang penting anak2 happy.....


Sampai2 di Langkawi terus sewa keta.....dah call siap2 so tunggu je kat Jeti....dapat le keta Viva Auto RM70 utk sewa sehari semalam.....best sikit bawak sbb keta individu.....terus shoot ke hotel....stay di Pantai Tengah, di The Villa.....nice room, nice stay....


  

  

Esoknya, baru start jalan2....malam tu sekadar pergi makan n round area Pantai Cenang....anak2 berhajat nak naik skycab....sampai di situ kul 12, kul 3 baru tiket free....maklum le cuti sekolah, orang ramai.....duk fikir petang tu dah nak balik, cancel skycab...bukan tak pernah naik, dah pernah dah pun....so try je Muzium 3D....lagipun situ baru, n tempat besar....satu famili masuk kena RM120 untuk entry ke Muzium 3D sahaja....mmg rabak poket kalu masuk sumer tempat kat sini.....haha.....

Bergambar sakan le anak2 pakat berebut soh snap gambar masing-masing.... 






 


 Ini aktiviti malam sebelum tu...ronda2 area kuah di Dataran Lang...


2 comments:

Lizan said...

Alahai bestnya jenjalan,.. nak gak la gi bila2 nanti..muzium 3d tu sangat menarik hati .. tegedik2 dah ni...haha

Babybatriesyia said...

ala..bukan jauh pun....pi je le.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...