~Sambungan Penghujung 2012~

Sapa tak sayang anak-anak kan....??? Marah mcm mana pun, time dia orang buat perangai ugut tak nak bawak jalan2....tp bila tengok dia orang, rasa kesian pulak.....lagipun nak habiskan masa bila lagi ngan anak2....waktu lain sibuk ngan kerja, bila hari sekolah kadang2 tanya khabar pun tak sempat......duit boleh cari walaupun tak banyak mcm orang lain, berjalan pun takat dalam negara je le.....tp alhamdulillah le kan....rezeki takat tu je.....yang penting kualiti masa ngan keluarga......

Ini pemandangan di kawasan air terjun on d way balik dari Bukit Fraser.....seronok anak2 main air walaupun tak boleh mandi sbb saya tak izinkan.....bukan sebab apa, sbb dah berjalan2 ni harapkan tuala hotel aje le....tuala sendiri mmg tak bawak so leh jimat space dalam beg....









Kami menuju ke KL....sambil2 mencari baju sekolah anak....last2 minute baru nak cari....selalu cam tu le hehe.....sambil2 ronda2 sekitar mcm biasa......mcm tak biasa turun le pulak kan....tp snap gambar je malas sikit.....tp sekali sekala habiskan masa sekitar boleh le.....lagipun sini bukan tempat sesuai ngan jiwa utk tinggal atau cari rezeki huhu....takat pi shopping atau window shopping atau jalan2 mmg ok je or else apa yang saya nampak terlalu crowded agaknya.....sesak je tengok....dah le rasa mcm jadi pendatang dalam negara sendiri, ke hulu ke hilir jumpa mat2 minah2 indon...masuk kedai makan, pun sama gak.....mat2 bangla pun dah sama banyak.....africa lagi...ish....mengelirukan dah....




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...