~Nurul's : Variety of Orders~

Nurul suka bagi hadiah kat ibu bapa kat kampung....kalu dok dekat dah tentu2 buat sendiri kan...hehe...sbb Nurul pun tokey kek gak.....anyway, as usual Nurul bagi kepercayaan pada aku untuk siapkan tempahan buat ibu ayah kat kampung.....

First, kek gambar mr bean pakai kain pelikat ngan pegang cangkul...bukan pegang kayu golf tau.....hehe....

 

Kedua, 2 biji pizza......satu ngan topping udang, manakala satu lagi ngan topping sosej....

 

Last but not least, fruit tart....Nurul mintak buat 25 pcs M tp aku prepare 50 pcs mini nyer...price sama je...tersilap buat sebenarnya, dah siap buat baru perasan Nurul nak 25 pcs M je....




Apa pun, tq so much ya Nurul.....

1 comment:

Cake2u said...

Kak Nina..tq so much....cantik..& my parent suka sgt..& tq juga for extra tart tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...