~Gee's : Simple Chocolate Cake~



Simple chocolate cake order dari Gee yang berada di JB....betul kan? ingat2 lupa le pulak.....Gee actually dah biasa order2 utk delivery pada in law di sini.....terima kasih banyak2 ya Gee.....sorry le lately ni tak bape rajin nak update blog disebabkan kesibukan yang melampau.....tenet pun lately ni sangat2 problem.....tak tahu le nape......nak kata tak bayar bil, tiap2 bulan aku bayar terlebih.....siap dia orang lagi yg hutang ngan aku hehehe.....sbb bil aku dah negatif dah....tolong..tolong.....nape lembap benar perkhidmatan sekarang ya....lebih2 lagi sejak lepas gempa bumi kat jepun tuh....terus ngan line2 tenet jadi sewel.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...