Monday, April 25, 2011

~Jadi Cikgu Sementara sekejap ya~



Jadi cikgu sementara sekejap nih.....memenuhi undangan sahaja....untuk kelas private maybe lepas raya or maybe bila2 aku rasa nak buat hehe....buat masa ni belum lagi le ya....kalu pun buat sekadar memenuhi request sahaja.....sampai nak buat jadual tu buat masa ni mmg tak boleh le..... belum menang tangan nak buat kek, nak tambah ngan kelas buat sakit kepala le pulak nanti.....lagipun itu sesi2 isi masa lapang boleh le....

|Well....untuk sesi kali ni anak2 murid sumer nak cepat.....cikgu pulak kelam kabut.....kita ajar A, dia langkah dah sampai C.....advance pulak....hehe....tp tak pe....balik nih praktis lagi ya kat umah.....as cikgu cakap....belajar tak leh nak sumer perfect, kita belajar ni kena dari kesilapan so next time kesilapan tu jadi asas untuk kita memperbaiki hasil kerja kita......




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...