~Wanie's : MU Cupcake~


Order dari Wanie untuk seseorang yang istimewa......katanya nak tema MU as yang pernah aku buat dulu tp since yg dulu guna Edible Image dan disebabkan kesuntukan masa, maka aku terpaksa lukis sendiri sahaja....penatnya nak buat satu2 tp lebih penat lagi nak round satu Perlis ngan Kedah nak cari ready made EI MU ni.....jadi langkah paling baik lukis sahaja...

TQ ya Wanie....sori lambat update......asik sibuk ngan mcm2 hal.....

By the way, Yumi Food Ingredients bukak kat Perlis....on the way nak ke Behor Temak dr Kangar...so sapa2 yg malas nak beli barang kat Alor Setar leh beli kat situ je barang2 kuih nanti....biasa dok beli kat Yumi kat Jalan Putra, Alor Setar nun.....eh...bukan biasa, tp pernah le singgah2 cari benda yg tmpt lain kekurangan stok.....tp apapun kalu nak beli banyak2 baik survey dan buat perbandingan harga dulu....if sikit2 berbaloi le beli yang dekat2 sahaja berbanding duit minyak nak kena travel pi beli.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...