Tuesday, August 28, 2012

~Biru Untuk Fazreen~



2 tier ni tempahan dari Fazreen.....design Fazreen dah pilih cuma kaler tukar ke warna biru....biru BN kata Fazreen.....mix ngan biru muda....line tenet kat umah sangat slow, jenuh tunggu gambar kek naik sbb saya dah lupa design camne.....specially tang border.....tak bape nampak gambar kecik kat email.....nak print sblm tu komputer kena hack....abis ilang program sumer.....sib baik last2 ok....kalu idak mau melangut depan kek tunggu nak mendeco....

TQ Fazreen.....



Untuk update2 lain yang terkini, sila ke sini ya

3 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Salam Aidilfitri Nina...

Cantiknyerrrrr... suka dgn gabungan kedua2 biru tu... biru campuran ke tu Nina atau mmg ada warna biru mcm tu?

Lizan said...

uii.. biru bn... cantik la puan nina wehhhh

Babybatriesyia said...

Ratna : tq ratna...biru tu mmg ada dah kaler..nina guna yg wilton....yg biru muda sikit tu guna yang americolor kalu tak silap...cuma kena boh bnyk utk dptkan kaler pekat....mmg makan kaler le....

Lizan : tima acih izan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...