RAYA 2015

Raya dah berlalu....masih dalam mood raya rasanya sumer orang....hampir terlupa ngan citer pasal raya.....tahun ni mcm biasa beraya di Kelantan n juga di Kedah.....memandangkan dah mmg menetap di sini, maka raya puasa wajiblah balik kampung saya....rindu kampung dan famili tuhan aje yang tahu......tp anak2 selalu teruja nak balik walaupun boleh balik sekejap sahaja.....

Tahun ni menjahit baju last minute....yang teruja sumer jahit sendiri..eh...tiap2 tahun mmg jahit sendiri tp tahun ni jahit sumer complete ngan tudung sekali.  Tu psl berangkut mesin jahit bawak balik sebab masa tu le baru nak menjahit.  Kakak ngan request tudung nak awning, yg adik x pe, ikut je.....lenkali tak boleh dah buat kerja last minute, kena settle sendiri punya paling awal kalu dak mmg kelam kabut.....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...