~Menu Buka Puasa 6~

Pada awalnya rancangan nak makan kat luar, tp disebabkan beberapa hal maka tak jadi le pulak.....kelam kabut le gak aku sbb tak sempat thaw makanan dari fridge tengahari tu.......memandangkan nak cepat, aku terpaksa kukus ayam ngan daging dlm microwave dulu.....hehe......jalan pintas......kalu dak, jenuh nak tunggu ayam ngan daging tu lembut......

Oleh sebab x de perancangan, maka semua menu express sahaja yang boleh aku fikir.....janji ada lauk udah le....hehe......so ari ni tak payah le letak resipi, sbb menu2 ni very the cincai le kiranya.....just tengok apa menunya je le ya....







1 comment:

yusz78 said...

sodapnye..nak!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...