Sunday, August 23, 2009

~Cuppies Biru~

Hujan turun dengan lebat betul hari ni....dari seawal pagi....mmg seronok ni melayan mimpi tp hari ni kerja banyak pulak.....hidung pun masih sok sek sok sek......seksa gak rasanya......menjenguk ke bendang sebelah rumah, jelas kelihatan selautan air dek hujan yang tidak berhenti sejak dua hari lepas......boleh lihat kocak2 dalam air ada ikan yang seronok berenang.....hehe....kalau ler aku tak penggeli dengan pacat, dah tentu2 aku turun menangkap ikan......lagi pulak kat tempat aku tinggal ni, boleh tengok merata2 orang dok mengail dkt bendang ni.....tak kira masa......tengah panas terik pun dia orang sanggup duduk.....orang sini mmg hobinya mengail ikan...kdg2 satu famili turun..

Okey ler....ari ni aku nak update gambar cuppies milik customer aku......sori ler Adah ya.....lewat lak update.....susah sikit ngan talian tenet kat umah ni....kdg2 ok, tp banyak yang tak ok......email pun tak dpt nak tembus2 lagi.....so bnyk email hang 3-4 hari ni tak dapat nak balas.....







salam kak nina..
thanx so much with the cute cup cake..
adah suke sgt..
die pn ske.. thanx so much kak..

ok.. for the next order.. coklat
cake utk raya ni plak ye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...