Wednesday, March 28, 2012

~Sarung dan Alas Meja~


Sarung kerusi meja makan akhirnya sampai....tempah aje ngan orang Kulim....K Fauziah.....nicely done.....tak sempat nak pk untuk jahit2 sendiri jadi main tempah2 aje le.....saya bagi contoh dan warna dan K Fauziah boleh siapkan dengan super cepatnya....tq ya K Fauziah....yang pinky ni untuk meja makan di ruang tamu.....sori le masih kedut2 tak sempat lagi tarik2 bagi kemas.....nak tag K Fauziah sarung yang dia jahitkan ni.....yang black and white ni untuk meja kecik kat cake room saya.....satu lagi meja kat bilik kek saya lipat dulu sbb nak kosongkan space....bilik kek saya ni kecik aje jadi saya guna satu aje le dulu.....lebih kepada hiasan je pun, bukan guna sangat hehe.....yang tmpt 'berkubang' saya nanti le dah betul2 kemas sikit saya update lain....banyak tak susun betul2 lagi.....setengah tu tak tahu nak letak kat mana, ari minggu aritu sehari suntuk dok pk nak susun barang2 mcm mana......sbb barang saya sangat banyak.....huhu.....tak de peluang dah nak ajak en hubby pi Ikea......jawapan klise dah dapat..."mana nak sumbat lagi...." huhu....okey le...okey le.....jawapan tu diakui betul hehe.....sbb now saya dah pening nak susun barang2 biar teratur.....nampak gaya lepas ni dinding le pulak jadi space simpan barang lak.....nak kena boh palang kayu kat dinding le pulak nampaknya nih.......en hubby, tolong ya pakukan nanti ya....


Roman blind yang saya tempah masih belum siap2 lagi....tak sabar nak letak sbb rasa melopong je tak dak langsir kat area nih....sini buat tema konon hitam putih.....konon2 le....

2 comments:

Gee® said...

Salam ziarah, canteknyaaa....

Babybatriesyia said...

Salam.....tq sudi singgah.....itu sumer saya tempah dengan orang Kulim...K Fauziah namanya.....leh google kat fb (Fauziah Home Decor II)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...