Followers

Friday, January 6, 2012

~Jalan-Jalan Cuti Sekolah Part 5 (Final)~

Ok le....saya nak wrap sumer sekali kali ni....malas nak citer pasal cuti2 ni dah.....lepas2 makan durian tu, kami teruskan perjalanan ke A Famosa.....particularly nak ke Cowboy Town.....A Famosa dah biasa masuk dulu2 nih....cuma Cowboy Town tak sempat tengok show le dulu sbb malam je baru ada acara.....kali ni mmg set untuk tengok acara je......




Honestly saya rasa tiket tu giler2 mahal.....RM250 utk 5 orang masuk.....mmg harap rupa town ala2 cowboy tu je....kalu ikut event dalam tu tak ubah mcm funfair......rasanya funfair kat penang lagi best le pulak....tak pe le.....nak tahu kena masuk dulu jadi sekali ni dah le kot....

Ini le acara2 malam tu....show mula kul 8.30 malam sampai kul 9.15 malam.....then kul 10 ada pertunjukan bunga api.....



I love this shot!!


And this one too!!!





Tp...time bunga api kami masuk tengok show 4D.......abis basah baju kena sembur ngan air masa tayangan....4D le katakan...buat2 ala real gitu.....





Esoknya kami check out dr hotel.....menuju ke Kuala Lumpur.....my pit stop yang wajib lak tiap kali berada dekat2 sana.....nak singgah Ikea n borong barang2 kek sikit.....sebelum tu on d way dari Melaka ke sana tu kami singgah pekena Cendol Madu Rembau......kami nak singgah Nilai dulu sblm ke KL......




Sampai di Shah Alam dah malam....kali ni my treat en hubby ngan anak2 stay kat Quality Hotel di Shah Alam.....sian dia penat.....sini my peberet spot utk duduk sejak dulu lagi sbb dekat ngan shopping center area Shah Alam tu......pilih Junior Suite sbb nak cari yang selesa....ada 2 queen bed...bilik pun luas.....sampai2 tu en hubby rest kat bilik, saya ngan along terus ronda2 kat shopping mall......



Balik dari shopping complex, kami relax2.....esoknya lepas check out terus ke Puchong sebelum ke Bandar Baru Bangi then last baru ke Ikea.....kul 4 pagi baru sampai Perlis.....penatnya berjalan2.....apa2 pun tq to en hubby bawak saya ngan anak2 jalan2.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...